Samsun'da gerçekleşen yarışmalara katılan Aydınlı özel sporcular, elde ettikleri derecelerle büyük bir gurur kaynağı oldu.

BAŞARI DOLU YARIŞMA
Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın koordinesinde düzenlenen Özel Sporcular Türkiye Birinciliği yarışmalarında, Aydınlı sporcular önemli başarılar elde etti. Farklı branşlarda kürsüye çıkarak Aydın'ı en iyi şekilde temsil eden sporcular, hem kendilerini hem de kentlerini onurlandırdı. Özellikle Zeynep Esila Deniz, Uzun Atlama'da Türkiye birincisi olarak dikkatleri üzerine çekti.
DERECELERLE DÖNDÜLER
Mehmet Berat Üstünel, Gülle Atma branşında Türkiye ikinciliğini kazanırken, Havvanur Mirzanlı da Genç Kızlar Gülle Atma'da aynı başarıyı gösterdi. Alaaddin Kalkıcı, Genç Erkekler Uzun Atlama ve Gülle Atma branşlarında Türkiye üçüncüsü olurken, Ahmet Caner Çınar ise 200 Metre Koşu'da üçüncülük elde etti. Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, sporcuların bu anlamlı başarılarından dolayı büyük bir memnuniyet duyduklarını belirterek, antrenörlere, ailelere ve tüm destekçilere teşekkür etti.






