• ceylan hafriyat
GÜNDEM
Yayınlanma : 09 Ekim 2026 16:12

Aydınkent İlkokulu öğrencileri, Hayır Çarşısı’na bağışta bulundu

Aydınkent İlkokulu öğrencileri, Hayır Çarşısı’na bağışta bulundu
Aydınkent İlkokulu 2-C sınıfı öğrencileri, topladıkları ürünleri Başiskele Belediyesi Hayır Çarşısı’na bağışlayarak ihtiyaç sahiplerine destek oldu.

Başiskele ilçesindeki Aydınkent İlkokulu 2-C sınıfı öğrencileri, topladıkları ürünleri Başiskele Belediyesi'nin Hayır Çarşısı’na bağışladı.

Aydınkent İlkokulu öğrencileri, Hayır Çarşısı’na bağışta bulundu 1

Örnek davranış sergilediler

Bu bağış ile birlikte minikler, yardımlaşma ve paylaşma bilincini küçük yaşlarda geliştirmeye yönelik önemli bir adım attı. Öğrenciler, kendi aralarında gerçekleştirdikleri yardım çalışması ile topladıkları ürünleri ihtiyaç sahiplerine ulaştırmayı hedefledi.

Aydınkent İlkokulu öğrencileri, Hayır Çarşısı’na bağışta bulundu 2

Yardım faaliyetleri hakkında bilgi aldılar

Ziyaret sırasında öğrenciler, Hayır Çarşısı'nın yürüttüğü yardım faaliyetleri hakkında detaylı bilgi edindi. Bu tür çalışmalar, çocukların sosyal sorumluluk bilincini artırmaya yardımcı olmaktadır.