Aydın Sanayi Odası, UR-GE projesi ile ödül kazandı

Aydın Sanayi Odası, UR-GE Projesi ile Ticaret Bakanlığı'ndan İyi Uygulama Ödülü aldı. Ödül, Aydın sanayisinin uluslararası alandaki başarısını taçlandırdı.Aydın Sanayi Odası, UR-GE projesi ile ödül kazandı
Aydın Sanayi Odası, Ticaret Bakanlığı'nın düzenlediği Responsible Sorumluluk ve Uluslararası Rekabet Zirvesi'nde, UR-GE Projesi Desteği İyi Uygulama Ödülü'ne layık görüldü.

ÖDÜL TÖRENİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
Aydın'da ilk kez uygulanan UR-GE Projesi çerçevesinde gerçekleştirilen eğitim faaliyetinin ödül alması, şehrimiz için büyük bir gurur kaynağı oldu. Ödül töreni Ticaret Bakanlığı'nın Söğütözü Yerleşkesi Konferans Salonu'nda yapıldı. Törende, başarılı uygulama örnekleri hayata geçiren iş birliği kuruluşlarına plaketleri verildi. Aydın Sanayi Odası adına ödülü, Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Maraş, Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat’ın elinden aldı.

AYDIN SANAYİSİ İÇİN ANLAMLI BİR ADIM
Zirve programı sırasında sürdürülebilirlik, sorumlu iş yapma kültürü ve döngüsel değer zincirleri gibi konular ele alındı. Aydın Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Maraş, ödül sonrasında yaptığı değerlendirmede, Aydın sanayisinin ihracat yolculuğundaki kararlılığının böyle bir platformda takdir edilmesinin kendileri için büyük bir gurur kaynağı olduğunu vurguladı. Ayrıca, sanayicilerin dünya ile rekabet edebilmesi için var güçleriyle çalışacaklarını belirtti. Ayrıca, UR-GE Projesi’nin başarılı yürütülmesinde emeği geçen Mine Seçkin’e teşekkür eden Maraş, projeye sahip çıkan tüm üyeleri de tebrik etti. Aydın Sanayi Odası'nın, üyelerinin ihracat yolculuğunda daha cesur adımlar atması için projeler üretmeye devam edeceğini ifade etti.
- 18:32Bursa'da jandarmadan uyuşturucu operasyonu: 2 kilo 355 gram metamfetamin ele geçirildi
- 18:23Kütahya'da kask takmayan ve ehliyetsiz sürücülere geçit yok!
- 18:14Doğanlar Holding'de yeni bir dönem: Hakan Göral CEO olarak göreve başladı
- 18:04Menteşe’de kaybolan 82 yaşındaki Mehmet dede dağda yaralı bulundu
- 17:54CHP'ye verilen 'mutlak butlan' kararı sonrası borsa çakıldı




