GÜNDEM
Yayınlanma : 10 Ekim 2025 18:47
Aydın jandarmasından gazi ve şehit ailelerine vefa ziyareti

Aydın jandarma ekipleri, Bozdoğan'da yaşayan şehit ailesini ve bir gaziyi ziyaret ederek onlara destek mesajı verdi.
Aydın İl Jandarma Komutanlığı'nın koordinasyonunda, Bozdoğan ilçesinde yaşayan gazi ve şehit ailelerine yönelik 'vefa' ziyaretleri sürdürüldü.

BOZDOĞAN'DA ANMA ZİYARETLERİ
Bozdoğan İlçe Jandarma Komutanlığı Kemer Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri, Tütüncüler Mahallesi'nde ikamet eden Şehit Piyade Er Yıldıray Yıldırım'ın annesini ve Örtülü Mahallesi'nde ikamet eden Gazi Yaşar Çelik'i ziyaret etti.
JANDARMA HER ZAMAN YANLARINDA
Ziyaretlerde, şehitler dualarla yad edilirken, şehit annesi ve Gazi Çelik'in ihtiyaç ve istekleri dinlendi. Jandarma ekipleri, şehit ve gazilerin fedakarlığını asla unutmayacaklarını ve ziyaretlere devam edeceklerini belirttiler.
- 11:35Japonya sarsıldı: 7.3 büyüklüğündeki depremin ardından 3 metrelik tsunami uyarısı! 'Kaçın!
- 11:25Karşıyaka, play-off'ta şampiyonluk peşinde
- 11:1640'ında çırak oldu, Giresun'un bıçak mirasını 26 yıldır yaşatıyor
- 11:07Döviz rezervlerinde toparlanma, faiz artışı beklentilerini zayıflatıyor
- 10:58Yılmazköy Keçideresi'nde hayat durma noktasına geldi: Cep telefonları 'çekmiyor', acil durumlar kabusa dönüyor!




