Uşak'ın Sivaslı ilçesi Ketenlik Köyü yakınlarında başlayan ve ormanlık alana sıçrayan yangına havadan ve karadan müdahale devam ediyor. Bir köy tamamen tahliye edilirken, başka bir köydeki bazı evlerde de hasar meydana geldi. Yangın söndürme çalışmaları aralıksız sürüyor.

AYDIN'DAN YARDIM ELİ
Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi, yangına destek olmak üzere 2 itfaiye aracı ve 1 su tankeriyle bölgeye hareket etti. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, yangından etkilenen vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti.
ÇERÇİOĞLU'NDAN UYARI
Yangının bir an önce söndürülmesi için gereken her türlü desteği vereceklerini belirten Başkan Çerçioğlu, vatandaşları yangınlara karşı dikkatli ve duyarlı olmaya çağırdı. Başkan Çerçioğlu'nun açıklamaları, yangının büyüklüğünü ve acil müdahale ihtiyacını bir kez daha gözler önüne serdi.






