Aydın'da Yaşlılar Haftası'nda yalnız bırakılmayan 'çınarlar' evlerinde ziyaret edildi

Aydın'da Yaşlılar Haftası'nda evde sağlık hizmeti alan yaşlılar, sağlık ekipleri tarafından ziyaret edilerek yalnız olmadıkları hissettirildi. İl Sağlık Müdürü, hizmetlerin yaşam kalitesini artırdığını belirtti.
Aydın'da, 18-24 Mart Yaşlılar Haftası kapsamında evde sağlık hizmeti alan yaşlı vatandaşlar, evlerinde ziyaret edilerek yalnız olmadıkları hissettirildi.

SAĞLIK EKİPLERİNDEN KAPSAMLI ZİYARET
Aydın Devlet Hastanesi ile Atatürk Devlet Hastanesi Evde Sağlık Hizmetleri Birimleri, Kemer, Efeler ve Zafer Mahalleleri'nde ikamet eden ve takip ile tedavi süreçleri devam eden yaşlı çınarların sağlık durumları hakkında bilgi aldı.
YAŞAM KALİTESİNİ ARTIRMAYA DEVAM
İl Sağlık Müdürü Dr. Eser Şenkul, yaşlı bireylerin sağlık hizmetlerine erişimini kolaylaştırmak ve yaşam kalitelerini yükseltmek amacıyla Evde Sağlık Hizmetleri'nin aralıksız sürdürüldüğünü belirtti. Şenkul, yaşlılara sağlıklı günler dileyerek, her zaman yanlarında olduklarını ve evlerinde yalnız olmadıklarını vurguladı. Evde sağlık hizmetlerinden duydukları memnuniyeti dile getiren hasta ve hasta yakınları ise sağlık çalışanlarına teşekkürlerini iletti.
- 01:10Sezercik'in hapisten çıkışı şok etkisi yarattı
- 01:00Serenay Sarıkaya'nın leopar kombini dudak uçuklattı: Fiyatı duyanlar şaşkın!
- 00:50İzinsiz çakar kullanan sürücüye rekor ceza: 173 bin TL!
- 00:41Erzincan'da heyecan dorukta: Merkez Çarşısı dönüşümü 2027'de tamamlanıyor!
- 00:31Seyyar satıcıdan zabıtaya şok sözler: 'Bizi gariban gördünüz diye mi böyle yaptınız?




