Aydın'da yangın: 15 kişi yaralı

Aydın'ın Efeler ilçesinde çıkan yangında 15 kişi yaralandı ve Aydın Valisi Yakup Canbolat yaralılardan Yasin Tosun'u hastanede ziyaret etti.Aydın'da yangın: 15 kişi yaralı
Aydın'ın Efeler ilçesinde meydana gelen ve zirai alandan ormanlık alana sıçrayan yangında 15 kişi yaralandı. Yangın, 27 Temmuz Pazar günü saat 14.15 sıralarında Yılmazköy Mahallesi Keçideresi mevkiinde başladı. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan yangın, şiddetli rüzgarın etkisiyle hızla yayıldı.

YANGINA HAVADAN VE KARTAN MÜDAHALE
112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbar üzerine bölgeye Muğla Orman Bölge Müdürlüğü, Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı, AFAD, UMKE, Aydın Emniyet Müdürlüğü TOMA ekipleri ve çeşitli STK ekipleri sevk edildi. Yangına havadan 6 uçak ve 8 helikopterle de müdahale edildi. Ekiplerin yoğun çalışmaları sonucu yangın kontrol altına alındı. Yaralılar arasında 12 sivil vatandaş, 2 itfaiye eri ve 1 orman personeli bulunuyor.

VALİ CANBOLAT YARALILARI ZİYARET ETTİ
Aydın Valisi Yakup Canbolat, yangında yaralanan ve ADÜ Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi gören Yasin Tosun'u ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Vali Canbolat, Tosun'un sağlık durumu hakkında da bilgi aldı.
- 20:31ManisaKart'a yeni işlem noktası: Vatandaşlar artık daha rahat!
- 20:21Dicle'de 3 ayda yapılan asayiş denetimleri dikkat çekiyor
- 20:12Bilecik'te tehlikeli anlar: Motosiklet tarlaya uçtu, sürücü yaralandı
- 20:02Söke'de gıda denetimleri hız kesmeden devam ediyor
- 19:53Ters Yönden Gelen Sürücü Kavşakta Panik Yarattı, O Anlar Kamerada!



