GÜNDEM
Yayınlanma : 11 Ekim 2025 21:38
Aydın'da üreticilere 3 milyon 355 bin 500 TL hibe ödemesi yapıldı

Aydın İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Kırsal Kalkınma Yatırımları Destekleme Programı kapsamında 2 projeye 3 milyon 355 bin 500 TL hibe ödemesi yaptı.
Aydın İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Kırsal Kalkınma Yatırımları Destekleme Programı çerçevesinde üreticilere yönelik önemli bir destek ödemesi gerçekleştirdi.
ÜRETİCİLERE MİLYONLUK DESTEK
Program kapsamında il genelinde hayata geçirilen iki farklı projeye toplamda 3 milyon 355 bin 500 TL tutarında hibe ödemesi yapıldı. Bu ödemeler, ilgili üreticilerin hesaplarına aktarıldı.
KIRSAL EKONOMİYE KATKI
Aydın İl Tarım ve Orman Müdürü Ayhan Temiz, yapılan desteklerin üreticilerin güçlenmesi ve kırsal ekonominin sürdürülebilirliği açısından büyük önem taşıdığını vurguladı. Temiz, "Kırsalda üretim var, bereket var, Türkiye’nin geleceği var" diyerek desteklerin önemine dikkat çekti.
- 05:29Tekstil devi ailesini yasa boğan genç ölüm
- 05:19Burak Yılmaz'dan ayrılık sonrası Gaziantep FK'dan veda mesajı
- 05:09Zeytinburnu'ndaki Balıklı Rum Hastanesi, Yadigar projesi ile restore edildi
- 04:59Mehmet Şimşek New York'ta küresel devlerle buluşuyor: Yatırım turunda kritik temaslar
- 04:50Çin'de dev pantolon şeklinde gökdelen inşa edildi





