GÜNDEM
Yayınlanma : 23 Eylül 2025 12:14

Aydın'da trafik yoğunluğu sürüyor: Vatandaşlar çözüm bekliyor

Aydın'da trafik yoğunluğu sürüyor: Vatandaşlar çözüm bekliyor
Aydın'da iş ve okul saatlerindeki trafik yoğunluğu vatandaşları olumsuz etkiliyor. 653 bin 801 araçlık trafik yoğunluğu nedeniyle, özellikle ana arterlerde ciddi sorunlar yaşanıyor ve vatandaşlar yetkililerden çözüm bekliyor.
Aydın'da trafik yoğunluğu sürüyor: Vatandaşlar çözüm bekliyor

Aydın'da iş ve okul saatlerinde yaşanan yoğun trafik, vatandaşların günlük hayatını olumsuz etkiliyor.

sempati mobilya

TRAFIK YOĞUNLUĞU SORUN OLARAK SÜRÜYOR

653 bin 801 aracın trafiğe kayıtlı olduğu Aydın'da, özellikle okulların açılmasıyla birlikte trafik yoğunluğu daha da artmış durumda. Sabah saatlerinde işlerine ve okullarına gitmeye çalışan vatandaşlar, ana arterlerde uzun kuyruklarda beklemek zorunda kalıyorlar.

ANA ARTERLERDE KARIŞIKLIK

Batı Gazi, Doğu Gazi, Vali Konağı, Adnan Menderes Bulvarı, Zafer Meydanı ve Denizli-İzmir Bulvarı gibi ana arterlerdeki yoğunluk, trafik akışını olumsuz etkiliyor. Zaman zaman trafik ekipleri müdahale etse de, düzensiz parklar ve kurallara uyulmaması nedeniyle trafik sorunları devam ediyor.

VATANDAŞLAR ÇÖZÜM İSTİYOR

Vatandaşlar, trafik ekiplerinin sadece protokol geçişlerinde değil, yoğunluğun yaşandığı saatlerde de trafik akışını düzenlemede daha aktif rol almasını talep ediyor.