ASAYİŞ
Yayınlanma : 05 Mart 2026 10:20

Aydın'da peş peşe operasyonlar: Çeşitli suçlardan aranan 3 kişi jandarmadan kaçamadı

Aydın'da peş peşe operasyonlar: Çeşitli suçlardan aranan 3 kişi jandarmadan kaçamadı
Aydın'ın Söke ve Kuyucak ilçelerinde, çeşitli suçlardan aranan 3 kişi jandarma ekiplerince yakalandı. Şahıslar hakkında toplamda 26 yıl 7 ay 3 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunuyordu.

Aydın'ın Söke ve Kuyucak ilçelerinde çeşitli suçlardan aranan 3 şahıs, jandarma ekiplerinin titiz çalışması sonucu kıskıvrak yakalandı. Aydın İl Jandarma Komutanlığı koordinasyonunda, aranan kişilerin yakalanmasına yönelik sürdürülen operasyonlar başarıyla sonuçlandı.

teknik yapı

Söke'de İki Yakalama

Ekipler, Söke ilçesinde 'Resmi Belgede Sahtecilik ile Bilişim Sistemleri, Banka veya Kredi Kurumlarının Araç Olarak Kullanılması Suretiyle Dolandırıcılık' suçlarından toplamda 6 yıl 1 ay 3 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan R.B. (47) isimli şahsı yakaladı. Aynı ilçede gerçekleştirilen bir başka operasyonda ise 'Silahla Tehdit' ile 'Sayı ve Nitelik Bakımından Vahim Olan Silah veya Mermileri Satın Alma, Taşıma veya Bulundurma' suçlarından 10 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan H.G. (E/41) gözaltına alındı.

Kuyucak'ta da Bir Şüpheli Yakalandı

Kuyucak ilçesi Çobanisa Mahallesi'nde düzenlenen operasyonda ise 'Taksirle Ölüme Neden Olma' suçundan aranan ve hakkında 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan B.G. (44) isimli şahıs yakalandı. Gerekli adli işlemlerin tamamlanmasının ardından, yakalanan şahıslar cezaevine teslim edildi.