Aydın'da müteahhitlik bürosu gece yarısı kurşunlandı

Aydın'ın Köşk ilçesinde bir müteahhitlik firmasının iş yerine gece yarısı kimliği belirsiz kişilerce silahlı saldırı düzenlendi. Olayda can kaybı yaşanmazken, iş yerinde maddi hasar oluştu.
Aydın'ın Köşk ilçesinde bir müteahhitlik firmasına ait iş yeri, kimliği henüz belirlenemeyen şahıslar tarafından gece saatlerinde silahlı saldırıya uğradı.
İŞ YERİNE SİLAHLI SALDIRI
Olay, Köşk ilçesi Çarşı Mahallesi Ulus Sokak üzerinde gerçekleşti. Gece saatlerinde duyulan silah sesleri üzerine harekete geçen çevre sakinleri, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye intikal eden polis ekipleri, bir müteahhitlik firmasının iş yerinin camlarının kurşunlandığını tespit etti.
CAN KAYBI YAŞANMADI
Olay yeri inceleme ekipleri, iş yeri ve çevresinde kapsamlı bir inceleme başlattı. Saldırıda herhangi bir can kaybı yaşanmazken, iş yerinde maddi hasarın meydana geldiği öğrenildi. Yetkililer, olaya karışan kişi ya da kişilerin yakalanması için geniş çaplı bir çalışma başlattı.
- 06:01Tekstil sektöründe alarm: Satışlar kârsız hale geldi
- 05:52Altın ve gümüş yatırımcısını üzdü: Doların gücü ve küresel belirsizlikler piyasayı salladı
- 05:42T-26 Tüneli'nde hatalar zinciri maliyetleri katladı
- 05:33Türk Telekom'dan BTK kararını hiçe sayan fahiş zamlar: Vatandaş isyanda!
- 03:52Güzide Duran, Fikret Orman ile ilişkisini sosyal medya üzerinden paylaştı




