Aydın'ın Efeler ilçesinde iki grup arasındaki kavga, ortalığı savaş alanına çevirirken, olaya müdahale eden polis ekiplerinden birinin yaralanmasıyla sonuçlandı. Olay, Osman Yozgatlı Mahallesi Hakkı Bey Caddesi üzerinde patlak verdi.
TARAFLAR BİRBİRİNE GİRDİ, POLİS ZOR ANLAR YAŞADI
Henüz nedeni belirlenemeyen bir sebeple başlayan tartışma, kısa sürede büyüyerek fiziksel bir kavgaya dönüştü. Çevredekilerin de olaya dahil olmasıyla tansiyon iyice yükseldi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Polis ekipleri, kalabalığı biber gazı sıkarak ayırmaya çalıştı.
ELİNDEN YARALANAN POLİS HASTANEYE KALDIRILDI
Bu karmaşık müdahale sırasında, talihsiz bir olay yaşandı ve bir polis memuru elinden yaralandı. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralı polis, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, kavgaya karışan şüphelilerin tespiti için çalışmaların sürdüğü bildirildi.








