ASAYİŞ
Yayınlanma : 29 Ocak 2026 23:26

Aydın'da fırtına, mezarlıkta ağaçları devirdi; belediye ekipleri hızlıca müdahale etti

Aydın'da fırtına, mezarlıkta ağaçları devirdi; belediye ekipleri hızlıca müdahale etti
Germencik'te etkili olan fırtına, Mursallı Mezarlığı'ndaki ağaçları devirdi. Belediye ekipleri hızlıca müdahale ederek olası zararları önledi.
Aydın'da fırtına, mezarlıkta ağaçları devirdi; belediye ekipleri hızlıca müdahale etti

Aydın'ın Germencik ilçesinde etkili olan şiddetli yağış ve fırtına nedeniyle Mursallı Mezarlığı'ndaki ağaçlar devrildi. Bu durum, Germencik Belediyesi ekiplerinin hızlı müdahalesiyle muhtemel zararlara karşı önlendi.

teknik yapı

HIZLI MÜDAHALE İLE ZARAR ÖNLENDİ

Aydın genelinde etkili olan yağışlı hava, günlük yaşamı olumsuz etkilerken, Germencik ilçesinde akşam saatlerinde meydana gelen fırtına nedeniyle mezarlıkta ağaçların devrilmesiyle birlikte, vatandaşlar durumu yetkililere bildirdi. Olumsuz hava şartları sebebiyle sahada teyakkuz halinde bulunan Germencik Belediyesi ekipleri, olay yerine hızla intikal etti.

ULAŞIM YENİDEN SAĞLANDI

Kısa sürede bölgeye ulaşan ekipler, devrilen ağaçların mezarlara zarar vermesini önlemek için müdahalede bulundu. Ayrıca, ana yol güzergahında ulaşımı engelleyen ağaçlar kaldırılarak yol yeniden kullanıma açıldı. Mahalle Muhtarı Ali Demir ve vatandaşlar, hızlı müdahale için Belediye Başkanı Burak Zencirci ve ekiplerine teşekkür etti. Başkan Zencirci, sağanak yağış ve fırtına uyarısı nedeniyle teyakkuzda olduklarını belirterek, vatandaşları olumsuzluklara karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı.