Aydın'ın Köşk ilçesinde jandarma ekiplerinin bir eve düzenlediği operasyonda adeta bir cephanelik bulundu. Operasyonda çok sayıda ruhsatsız silah ve yüzlerce mermi ele geçirilirken, 1 şüpheli gözaltına alındı.
SUÇ ÖRGÜTLERİNE SİLAH TEMİNİ İDDİASI
Edinilen bilgilere göre, Köşk ilçesi Kızılcayer Mahallesi'nde yaşayan 61 yaşındaki K.S. isimli şüphelinin, bölgedeki suç örgütlerine silah temin ettiği istihbaratını alan jandarma ekipleri harekete geçti. Yapılan detaylı incelemelerin ardından şüphelinin evine eş zamanlı bir operasyon düzenlendi. Bomba arama köpeklerinin de kullanıldığı aramalarda, şüphelinin evinde şok edici miktarda silah ve mühimmat bulundu.
ELE GEÇİRİLEN SİLAH VE MÜHİMMAT MİKTARI ŞAŞIRTTI
Operasyon sonucunda evde yapılan aramalarda; 6 adet ruhsatsız tabanca, 2 adet tam otomatik av tüfeği, 3 adet yarı otomatik av tüfeği, 6 adet tabanca şarjörü, 1 adet otomatik tüfek şarjörü, 178 adet tabanca fişeği ve 81 adet av tüfeği fişeği ele geçirildi. Gözaltına alınan K.S. hakkında adli işlem başlatıldığı bildirildi.








