ASAYİŞ
Yayınlanma : 02 Ocak 2026 13:23

Aydın'da çamaşır makinesinden çıkan yangın evi tehdit etti

Aydın'da çamaşır makinesinden çıkan yangın evi tehdit etti
Aydın'da bir evde çamaşır makinesinin elektrik kablosunun alev almasıyla çıkan yangın, itfaiye müdahalesiyle söndürüldü; olayda yaralanan olmazken maddi hasar oluştu.
Aydın'da çamaşır makinesinden çıkan yangın evi tehdit etti

Aydın'ın Efeler ilçesinde bir evde, çamaşır makinesinin elektrik kablosunun alev alması sonucu yangın çıktı. Olay, Ilıcabaşı Mahallesi Doğu Gazi Bulvarı üzerindeki bir apartmanın üçüncü katında meydana geldi ve evde maddi hasara yol açtı.

sempati mobilya

PANİK ANLARI VE ACİL MÜDAHALE

Alevleri fark eden ev sahibi C.P., durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye itfaiye, sağlık ve polis ekipleri hızla sevk edildi. Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri, kısa sürede olay yerine ulaşarak yangına müdahale etti ve alevleri kontrol altına alıp söndürdü.

SONUÇ VE DEVAM EDEN SORUŞTURMA

Yangında herhangi bir yaralanma olmaması, olayın tek teselli kaynağı olarak öne çıkarken, evde önemli maddi hasar meydana geldi. Yetkililer, yangının çıkış nedenini araştırmak üzere soruşturmayı sürdürüyor, ancak henüz kesin bir sebep belirlenemedi.