Aydın Büyükşehir Belediyesi, kent genelindeki ulaşım ağını güçlendirmek amacıyla 17 ilçede eş zamanlı olarak yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen bu kapsamlı projeler, onlarca farklı noktada ulaşım altyapısını iyileştirmeyi hedefliyor.

Kentin her köşesinde çalışmalar devam ediyor
Bozdoğan, Buharkent, Çine, Didim, Efeler, Germencik, İncirliova, Karacasu, Köşk, Kuşadası, Kuyucak, Nazilli, Söke, Sultanhisar ve Yenipazar gibi ilçelerde çeşitli cadde ve mahallelerde yol yüzeyleri yenileniyor. Efeler ilçesinde A1 kanal yolu, Kemer Mezarlığı ve çeşitli bulvarlardaki çalışmaların yanı sıra köprü yapım işleri de dikkat çekiyor. Bu çalışmalar, bölgelerdeki trafik güvenliğini artırmaya yönelik düzenlemeleri de içeriyor.

Başkan Çerçioğlu'ndan hizmet vurgusu
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, tüm ilçelerde devam eden hizmetlerin önemine vurgu yaparak, “17 ilçemizin tamamında çalışmalarımıza eş zamanlı olarak devam ediyoruz. Aydınımız için çalışıyor, yatırım ve projelerimizi hemşehrilerimizle buluşturuyoruz. Hizmetlerimize devam edeceğiz” açıklamasında bulundu. Bu çalışmaların, Aydın'ın ulaşım standardını yükseltmesi bekleniyor.










