• ceylan hafriyat
EKONOMİ
Yayınlanma : 14 Ekim 2026 15:03

Ataşehir Belediyesi'nin 2027 mali yılı bütçesi onaylandı

Ataşehir Belediyesi'nin 2027 mali yılı bütçesi onaylandı
Ataşehir Belediyesi, 2027 yılı bütçesini 12 milyar TL olarak oy birliğiyle kabul etti. Başkan Vekili Serdar Orhan, partizanlığa karşı olduklarını vurguladı.
Ataşehir Belediyesi'nin 2027 mali yılı bütçesi onaylandı

Ataşehir Belediyesi’nin 2027 Mali Yılı Bütçe ve Performans Programı, Belediye Meclisi toplantısında oylanarak kabul edildi. 12 milyar TL olarak belirlenen 2027 yılı bütçesi, oy birliğiyle onaylandı.

Ataşehir Belediyesi\

Bütçe görüşmeleri gerçekleştirildi

Başkan Vekili Serdar Orhan’ın başkanlığında yapılan Ekim ayı 4. toplantısında, bütçe görüşmeleri yapıldı. 14 Ekim Çarşamba günü düzenlenen toplantıda, 15 maddeden oluşan bütçe kararnamesinin tüm maddeleri 30’ar oyla kabul edildi. Böylece gider bütçesi olarak 12 milyar Türk Lirası onaylanmış oldu.

Ataşehir Belediyesi\

Partizanlığa izin verilmeyecek

Bütçenin kabul edilmesinin ardından bir teşekkür konuşması yapan Başkan Vekili Orhan, belediyenin yönetim sürecine ve kamuoyunda gündeme gelen tartışmalara değindi. Orhan, hukukun üstünlüğüne güvendiklerini vurgulayarak, yargı sürecinin bir an önce tamamlanmasını temenni ettiklerini belirtti. Belediye çalışanlarının ekmeği üzerinden siyasi ayrımcılığa izin vermeyeceklerini ifade etti.

Ataşehir Belediyesi\