ASAYİŞ
Yayınlanma : 09 Mayıs 2026 22:42

Atakum'da nefes kesen operasyon: Silahlar ve uyuşturucu polislerin eline geçti

Atakum'da nefes kesen operasyon: Silahlar ve uyuşturucu polislerin eline geçti
Samsun'un Atakum ilçesinde polisin düzenlediği operasyonda 2 ruhsatsız silah, yüklü miktarda fişek ve uyuşturucu maddeler ele geçirildi. Suçtan aranan bir şüpheli de gözaltına alındı.

Samsun'un Atakum ilçesinde polis ekiplerinin düzenlediği operasyon, ilçedeki suç odaklarına ağır bir darbe vurdu. Yapılan baskında, adeta bir cephanelik ve uyuşturucu deposu ortaya çıkarıldı. Operasyonun ardından, kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele birimlerinin titiz çalışması meyvesini verdi.

sempati mobilya

SİLAHLAR VE UYUŞTURUCU MİKTARI GÖZ DOLDURDU

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Atakum'da belirlenen bir adrese yönelik operasyon düzenledi. Yapılan detaylı aramada, 2 adet ruhsatsız tabanca, 157 adet tabanca fişeği, 5 adet şarjör, 50 adet kurusıkı fişek, 0.12 gram esrar maddesi, 0.54 gram taş kokain ve 4 adet uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirildi. Bu bulgular, operasyonun ne denli önemli bir başarıya ulaştığını gözler önüne seriyor.

ARANAN ŞÜPHELİ YAKALANDI

Operasyon kapsamında, basit yaralama suçundan kesinleşmiş adli para cezası bulunan ve aranan bir şüpheli de polis ekipleri tarafından yakalandı. Şüpheli hakkında, ruhsatsız silah bulundurmak ve uyuşturucu madde kullanmak suçlarından adli işlem başlatıldı. Bu operasyon, Atakum'da güvenlik ve huzurun sağlanması yolunda atılmış önemli bir adım olarak kayıtlara geçti.