Aydın'ın Çine ilçesinde gerçekleşen bir asker eğlencesinde havaya ateş açıldığı tespit edildi ve bu nedenle 7 kişi hakkında işlem başlatıldı.
OLAYIN DETAYLARI
Kahraman Mahallesi'nde akşam saatlerinde meydana gelen olayda, jandarma ekipleri, düzenlenen eğlencede silahla havaya ateş açıldığını öğrendikten sonra hemen harekete geçti. Yapılan araştırmalar sonucunda havaya ateş eden şüpheli şahısların Y.M. (20), Ö.A.G. (19), F.K. (20), M.K.Ü. (26), C.K. (21), M.K. (29) ve F.D. (18) olduğu belirlendi.
YAPILAN ARAMALARDA BULUNANLAR
Şüphelilerin ikametlerinde gerçekleştirilen aramalarda 5 adet ruhsatsız av tüfeği, 3 adet kuru sıkı tabanca, 60 adet tüfek fişeği ve 94 adet tabanca fişeği ele geçirildi. Ele geçirilen silahlara el konulurken, şüpheliler hakkında adli işlemler başlatıldı.








