ASAYİŞ
Yayınlanma : 17 Ocak 2026 21:54

Arnavutköy'deki kurşunlama olayında 2 genç tutuklandı

Arnavutköy'deki kurşunlama olayında 2 genç tutuklandı
Arnavutköy'de bir işyeri ve ikamete yönelik kurşunlama olayında 3 şüpheli yakalandı, 2'si tutuklandı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Arnavutköy'de bir işyeri ve bir ikamet adresine yönelik gerçekleştirilen kurşunlama olayıyla ilgili yürüttükleri çalışmalarda 3 şüpheliyi yakaladı. Şüphelilerden ikisi tutuklanarak cezaevine gönderilirken, bir kişi serbest bırakıldı.

sempati mobilya

OLAYIN DETAYLARI ORTAYA ÇIKTI

Edinilen bilgilere göre, 1 Ocak 2026 ile 7 Ocak 2026 tarihleri arasında Arnavutköy Anadolu Mahallesi'nde bulunan bir işyeri ile bir ikamet adresine silahla ateş açıldı. Polis ekipleri, olay yeri ve çevresindeki güvenlik kamerası görüntülerini detaylı şekilde inceleyerek, saldırıyı gerçekleştirdiği belirlenen B.E. (17), İ.K. (17) ve E.Ç. (19) isimli şüphelileri 9 Ocak 2026 tarihinde yakaladı. Operasyon sırasında suç unsuru silah da ele geçirildi.

TUTUKLAMA KARARI VE SÜREÇ

Yakalanan şüphelilerden E.Ç., emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adli makamlarca serbest bırakıldı. B.E. ve İ.K. ise 'Mala Zarar Verme', 'Genel Güvenliğin Kasten Tehlikeye Sokulması' ve '6136 Sayılı Kanuna Muhalefet' suçlarından sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak Ceza İnfaz Kurumu'na teslim edildi. Polis ekiplerinin olayla ilgili çalışmalarının sürdüğü öğrenildi.