ASAYİŞ
Yayınlanma : 14 Şubat 2026 07:45

Arnavutköy'de sağlık ocağına dinleme cihazı yerleştirildi iddiası şok etkisi yarattı

Arnavutköy'de sağlık ocağına dinleme cihazı yerleştirildi iddiası şok etkisi yarattı
Arnavutköy'de bir aile sağlığı merkezine dinleme cihazı yerleştirildiği iddiası üzerine polis soruşturma başlattı.
Arnavutköy'de sağlık ocağına dinleme cihazı yerleştirildi iddiası şok etkisi yarattı

İstanbul'un Arnavutköy ilçesinde yer alan Cavit Beşkardeş Aile Sağlığı Merkezi'nde, doktorların dinlenme odasına bir dinleme cihazı konulduğu iddiası gündeme bomba gibi düştü.

sempati mobilya

POLİS EKİPLERİ HAREKETE GEÇTİ

Olay, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'ndeki sağlık ocağında gerçekleşti. İddialara göre, temizlik görevlisi C.A., doktorların dinlenme odasında temizlik yaparken siyah renkli, ışıkları yanıp sönen bir cihaz fark etti. Durumun hemen bildirilmesi üzerine, sağlık ocağında görevli doktor S.S. polis ekiplerine şikayette bulundu.

DOKTORUN ŞÜPHESİ

Doktor S.S., ifadesinde cihazın kurum içinde ne amaçla kullanıldığını ve kim tarafından yerleştirildiğini öğrenmek istediğini belirtti. Ayrıca, cihazın başka bir doktor olan Ö.Ö. tarafından yerleştirilmiş olabileceğinden şüphelendiğini ifade etti. Ö.Ö.'nün daha önce yetkisi olmamasına rağmen güvenlik kameralarını kendi cihazından izlediğini düşündüğünü iddia etti. Cihaz, polis ekipleri tarafından muhafaza altına alınarak incelemeye alındı. İlk değerlendirmelere göre, söz konusu cihazın ortam dinlemesi amacıyla kullanılabileceği belirtildi. Olayla ilgili olarak sağlık ocağında görevli personelin ifadelerine başvurulduğu ve adli sürecin devam ettiği öğrenildi.