GÜNDEM
Yayınlanma : 31 Temmuz 2025 07:54

Arnavutköy'de fabrika yangını: Kullanılamaz hale geldi

Arnavutköy'de fabrika yangını: Kullanılamaz hale geldi
Arnavutköy Bolluca Mahallesi'ndeki bir sünger ve plastik fabrikasında gece saat 03.00 sıralarında çıkan ve sabah saatlerinde söndürülen yangında can kaybı veya yaralanma yaşanmadı, ancak fabrika kullanılamaz hale geldi.
Arnavutköy'de fabrika yangını: Kullanılamaz hale geldi

Arnavutköy'de bulunan bir sünger ve plastik fabrikasında gece saatlerinde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin yoğun çalışmaları sonucu sabah saatlerinde kontrol altına alındı.

sempati mobilya

YANGIN GEÇ SAATLERDE BAŞLADI

Saat 03.00 sıralarında, Arnavutköy Bolluca Mahallesi Abdullah Gül Caddesi üzerindeki fabrikada henüz belirlenemeyen bir nedenle patlama meydana geldi ve yangın hızla büyüyerek tüm tesisi sardı. İtfaiye ekiplerinin gece boyunca süren yoğun müdahalesi sayesinde yangın çevreye yayılmadan kontrol altına alındı.

FABRİKA KULLANILAMAZ HALE GELDİ

Yangın sabah saatlerinde tamamen söndürülürken, soğutma çalışmaları başlatıldı. Olayda herhangi bir can kaybı veya yaralanma yaşanmadı, ancak fabrika kullanılamaz hale geldi. Yangının çıkış nedeni araştırılıyor ve olayla ilgili inceleme başlatıldı.