2006 yılında merhum yapımcı Türker İnanoğlu tarafından hayata geçirilen Arka Sokaklar dizisi, tam 20 sezon ve 751 haftalık yayın hayatının ardından ekranlara veda etti.
DİZİNİN GELECEĞİ BELİRSİZLEŞTİ
Dizinin yapımcısı Ozan Yurdakul, 2006-2022 yılları arasında Erler Film'in ardından D Media ile devam eden sürecin, yeni sezon hazırlıkları sırasında belirsiz hale geldiğini açıkladı. Yurdakul, D Media ve Kanal D'nin mevcut koşulları değerlendirerek projeyi sürdürmeme kararı aldığını belirtti.
VEDA MESAJI VE GURUR
Yurdakul, dizinin daha görkemli bir finalle kapanmasını arzuladıklarını ifade ederken, 20 yıllık serüvenin hakkıyla sona erememiş olmasından dolayı duyduğu üzüntüyü dile getirdi. Ekibine ve uzun yıllar boyunca diziyi destekleyen izleyicilere teşekkür eden Yurdakul, dizinin jenerik şarkısına atıfta bulunarak, “Yaşadık ve gördük ki, sahiden artık her şey bambaşka” ifadeleriyle sözlerini tamamladı.







