Ardahan’da Okul Güvenliği Toplantısı

Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek başkanlığında, 2025-2026 eğitim-öğretim yılı için okul güvenliği tedbirlerinin ele alındığı bir toplantı yapıldı. Toplantıda, emniyet, jandarma ve Milli Eğitim birimleri tarafından sunumlar gerçekleştirildi ve güvenlik önlemArdahan’da Okul Güvenliği Toplantısı
OKUL GÜVENLİĞİ TEDBİRLERİ DEĞERLENDİRİLDİ
Vali Hayrettin Çiçek başkanlığında yapılan toplantıda, emniyet, jandarma ve milli eğitim birimlerinin sunumlarıyla okul güvenliği, asayiş, taşıma ve servis güvenliği konuları ele alındı. Toplantıda alınacak tedbirler detaylı bir şekilde değerlendirildi.

VALİ ÇİÇEK'TEN GÜVENLİK VURGUSU
Vali Çiçek, Ardahan'ın okul güvenliği konusunda Türkiye'deki en güvenilir iller arasında yer aldığını vurguladı. 2025-2026 eğitim-öğretim yılının birinci döneminin hayırlara vesile olmasını dileyerek, tüm kurumların sorumluluklarını yerine getireceğini ve okulların güvenliği için gerekli tedbirleri alacağını belirtti. Toplantıda ayrıca, eğitim-öğretim faaliyetlerinin geliştirilmesi için katılımcılarla fikir alışverişinde bulunuldu.

KATILIMCILAR
Toplantıya Vali Yardımcısı Semih Cembekli, İl Emniyet Müdür Vekili Yılmaz Lima, İl Jandarma Komutanı Sadık Gülecen, Belediye Başkan Vekili Kemal Aktaş, İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Uzantı, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Murat Bilal Emin, İl Sağlık Müdürü İsak Askeroğlu, Gençlik ve Spor Müdürü Bülent Uzuner ve okul müdürleri katıldı.
- 00:50Turizm sektöründe Greendeks ile sürdürülebilirlik dönemi başladı
- 00:39Avrupa hava yollarından jet yakıtı krizi alarmı: Acil önlem istiyorlar!
- 00:29AB'de jet yakıtı tedarikinde endişeler artıyor
- 00:20Kahramanmaraş Jandarmasından Nefes Kesen 3 Aylık Operasyon: Silahlar ve Uyuşturucu Ele Geçirildi, 275 Kişi Tutuklandı
- 00:10Culebra Yarması: Dağları aşarak okyanusları birleştiren mühendislik harikası




