YAŞAM
Yayınlanma : 06 Mart 2026 14:52

Araban'da öksüz ve yetim çocuklar için anlamlı iftar

Araban'da öksüz ve yetim çocuklar için anlamlı iftar
Gaziantep'in Araban ilçesinde Kaymakamlık SYDV tarafından öksüz ve yetim çocuklar ile aileleri için Dünya Yetimler Günü kapsamında iftar programı düzenlendi. Kaymakam İşçimen, çocukların her zaman yanlarında olduklarını belirtti.

Gaziantep'in Araban ilçesinde, Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından öksüz ve yetim çocuklar ile aileleri için bir iftar programı düzenlendi.

teknik yapı

Dünya Yetimler Günü Anısına

Şehit Sait Demirel Aşevinde gerçekleşen iftar programında bir konuşma yapan Araban Kaymakamı Özgür İşçimen, Ramazan ayının 15'inde kutlanan Dünya Yetimler Günü vesilesiyle ilçe sakinleri öksüz ve yetim çocuklarla bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. İşçimen, etkinliğe katılan ailelere teşekkür ederek, öksüz ve yetim çocukların her zaman destekçisi olacaklarını belirtti.

Ramazan Bereketi Paylaşıldı

Kaymakam İşçimen, bu vesileyle tüm vatandaşların Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını diledi. Program, Ramazan'ın manevi atmosferinde birlik ve beraberlik duygularının pekişmesine katkı sağladı.