Apartman balkonundan kurtarılan minik kedi, yürekleri ısıttı

Tekirdağ'ın Muratlı ilçesinde bir apartmanın balkonunda sıkışan kedi, itfaiye ekiplerinin titiz çalışmasıyla kurtarıldı. Minik can, güvenli bir şekilde bulunduğu yerden alındı.Apartman balkonundan kurtarılan minik kedi, yürekleri ısıttı
Tekirdağ'ın Muratlı ilçesinde, bir apartmanın en üst katındaki balkonda mahsur kalan bir kedi, itfaiye ekiplerinin başarılı müdahalesiyle kurtarıldı. Bu olay, hayvanseverler tarafından büyük bir sevinçle karşılandı ve mahalle sakinlerinin de takdirini topladı.

DOĞALGAZ BORUSUNDA SIKIŞAN KEDİ FARK EDİLDİ
Muradiye Mahallesi 103. Sokak'ta bulunan bir apartmanın dış cephesindeki doğal gaz çıkıntısında sıkışan bir kediyi fark eden duyarlı vatandaşlar, hemen durumu ilgili ekiplere bildirdi. Kısa sürede olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri, kedinin bulunduğu yerden güvenli bir şekilde kurtarılması için titiz bir çalışma başlattı.

EKİPLERİN DİKKATLİ MÜDAHALESİ SONUÇ VERDİ
Ekipler, balkondan dikkatli bir şekilde müdahale ederek uzun süren ve hassasiyet gerektiren bir çalışmanın ardından minik dostu bulunduğu yerden sağ salim aldı. Kurtarma operasyonu herhangi bir sorun yaşanmadan başarıyla tamamlanırken, mahalle sakinleri de derin bir nefes aldı. Kurtarılan kedinin sağlık durumunun iyi olduğu ve herhangi bir yara almadığı öğrenildi.
- 20:50İnegöl Fatihi Turgut Alp, kabri başında dualarla anıldı
- 20:39Atatürk anısına pedal çeviren kafile Osmaneli'nden böyle geçti
- 20:30Nazilli cezaevinde tuvalette bir mahkum ölü bulundu
- 20:20Bursa'nın en iyi liseleri, çalıştayda öğrencileri bir araya getirdi
- 20:10Temmuz emekli maaşı tahminleri netleşiyor: En düşük maaş sürpriz yapacak mı?




