SPOR
Yayınlanma : 04 Ekim 2025 03:16
Antalyaspor Başkanı Perçin: Emre Belözoğlu ile yola devam

Antalyaspor Başkanı Rıza Perçin, Çaykur Rizespor'a karşı alınan 5-2'lik yenilginin ardından teknik direktör Emre Belözoğlu ile yola devam edeceklerini belirtti ve milli aradan sonra çıkışa geçeceklerine inandıklarını söyledi.
Antalyaspor, Süper Lig'in 8. haftasında Çaykur Rizespor'a sahasında 5-2 mağlup oldu. Maçın ardından teknik direktör Emre Belözoğlu istifa sinyalleri verirken, Antalyaspor Başkanı Rıza Perçin açıklamalarda bulundu.
Belözoğlu'na Destek
Başkan Perçin, Çaykur Rizespor karşısında alınan farklı yenilgiden dolayı tüm Antalyaspor camiasından özür diledi. Şanssız bir maç oynadıklarını belirten Perçin, teknik direktör Emre Belözoğlu ve ekibine güvendiklerini ve yola kendileriyle devam edeceklerini vurguladı.
Milli Aradan Sonra Çıkış
Perçin, "Şu an kan değişikliği olmaz. Milli maçlar nedeniyle lige verilecek aradan sonra tekrar çıkışa geçeceğimize inanıyoruz." ifadelerini kullandı.
- 04:59Mehmet Şimşek New York'ta küresel devlerle buluşuyor: Yatırım turunda kritik temaslar
- 04:50Çin'de dev pantolon şeklinde gökdelen inşa edildi
- 04:401 Liraya Düşen Nane ve Maydanoz İçin Market Önünde İzdiham! Sosyal Medya Alev Aldı
- 04:30Tayland'da askerlik kura çekimi sosyal medyada gündem oldu
- 04:20Hazal Kaya ve Enis Arıkan'ın çocukluk sırrı ortaya çıktı: Aynı liseden mezun olmuşlar!





