ASAYİŞ
Yayınlanma : 21 Eylül 2025 23:24

Antalya’da ocakta unutulan yemek: 15 katlı apartmanda büyük panik

Antalya’da ocakta unutulan yemek: 15 katlı apartmanda büyük panik
Antalya’da bir apartmanın 8. katında ocakta unutulan yemekten çıkan yangın, 15 katlı binada büyük paniğe neden oldu. İtfaiye ekipleri yangını söndürdü, dumandan etkilenen bir kişi tedavi edildi.
Antalya’da ocakta unutulan yemek: 15 katlı apartmanda büyük panik

Antalya’nın Kepez ilçesi Yenidoğan Mahallesi’nde bulunan bir apartmanda yangın çıktı. Yangın, 3086. Sokak’taki bir sitenin E bloğunun 8. katında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, daire sahibinin ocakta unuttuğu yemek nedeniyle başlayan yangın, kısa sürede büyüdü ve apartmanın merdiven boşluğunu dumanlar kapladı.

teknik yapı

15 KATLI APARTMAN BOŞALTILDI

Dumanlar nedeniyle büyük panik yaşayan 15 katlı apartmanın sakinleri, sokağa döküldü. Olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri, yaklaşık yarım saatlik çalışma sonucu yangını söndürdü. Evde büyük çaplı hasar meydana geldi. Dumandan etkilenen bir apartman sakininin tedavisi olay yerinde yapıldı.

GÖZLER ÖNÜNDE BÜYÜYEN YANGIN

Apartmanda görevli Savaş Geyik, yangının 8. katta, ocakta unutulan bir yemek nedeniyle çıktığını ve dış kapının açılmasıyla ateşin bir anda büyüdüğünü belirtti. Site sakinlerinden Hasan Gündüz ise, yangının mutfaktan çıktığını, ciddi bir yangın olduğunu ve binada büyük bir panik yaşandığını, ancak şükürler olsun can kaybı yaşanmadığını ifade etti.