ASAYİŞ
Yayınlanma : 16 Haziran 2026 00:09

Antalya'da kentsel dönüşümde çıkan yangın mahalleyi alarma geçirdi

Antalya'da kentsel dönüşümde çıkan yangın mahalleyi alarma geçirdi
Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde kentsel dönüşüm sürecindeki bir apartmanda çıkan yangın, mahalle sakinlerini sokağa döktü. İtfaiye ekipleri yangını kontrol altına aldı.

Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde kentsel dönüşüm sürecindeki dört katlı apartmanın birinci katında çıkan yangın, mahalle sakinlerini sokağa döktü.

sempati mobilya

Antalya\

YANGIN KORKU YARATTI

Yangın, itfaiye ekiplerinin yaklaşık yarım saat süren müdahalesiyle kontrol altına alındı. Alevlerin yükseldiğini gören mahalle sakinleri, hemen durumu bildirdi ve olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri yönlendirildi. Yangının, boşaltılan apartmanın birinci katında meydana gelmesi, durumu daha da tehlikeli hale getirdi.

İNCELEME BAŞLATILDI

İtfaiye ekipleri, yangına hızlı bir şekilde müdahale ederek durumu kontrol altına aldı. Ancak, yangın sonucunda dairede hasar meydana geldi. Olayın hemen ardından, yangının çıkış nedenini belirlemek için inceleme başlatıldığı bildirildi. Yangın sırasında bazı vatandaşlar sokağa çıkarak yangın söndürme çalışmalarını takip ederken, diğerleri ise balkon ve pencerelerden durumu izledi.