ASAYİŞ
Yayınlanma : 04 Kasım 2025 02:43

Antalya'da bıçaklı saldırı: Hayatını kaybeden adamın ailesi kornealarını bağışladı

Antalya'da bıçaklı saldırı: Hayatını kaybeden adamın ailesi kornealarını bağışladı
Antalya'da bıçaklı saldırıya uğrayan Ali Haydar Özyıldırım, hastanede hayatını kaybetti; ailesi kornealarını bağışlama kararı aldı.
Antalya'da bıçaklı saldırı: Hayatını kaybeden adamın ailesi kornealarını bağışladı

Antalya’da tanımadığı bir kişi tarafından bıçakla ağır yaralanan 58 yaşındaki Ali Haydar Özyıldırım, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

teknik yapı

OLAY ANINI GÖRENLER ŞOKTA

Özyıldırım, Kepez ilçesindeki Fatih Sultan Mehmet Parkı’nda yürüyüş yaparken, alkol alan kimliği belirsiz bir şahsın bıçaklı saldırısına uğradı. Kısa bir boğuşmanın ardından yere yığılan Özyıldırım’a çevredeki vatandaşlar hemen yardım etmeye çalıştı. Olay sonrası kaçan saldırgan, güvenlik güçleri tarafından kısa sürede yakalandı.

AİLE KORNEA BAĞIŞLADI

Hastanede kurtarılamayan Ali Haydar Özyıldırım’ın cenazesi, ailesi tarafından teslim alındıktan sonra kornealarının bağışlandığı duyuruldu. Ailesi, yaşanan bu talihsiz olayın ardından büyük bir acı içinde olduklarını ve kuzeninin masum bir şekilde hayatını kaybettiğini belirtti. Kuzeni Mihriban Sarı,