ASAYİŞ
Yayınlanma : 10 Şubat 2026 05:03

Antalya Adliyesi'nde şok eden olay: Özel güvenlik görevlisi tuvalette ölü bulundu

Antalya Adliyesi'nde şok eden olay: Özel güvenlik görevlisi tuvalette ölü bulundu
Antalya Adliyesi'nde görevli özel güvenlik personeli Türker Çetinkaya, personel tuvaletinde silahıyla ölü bulundu. İntihar ihtimali üzerinde durulan olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Antalya Adliyesi'nde şok eden olay: Özel güvenlik görevlisi tuvalette ölü bulundu

Antalya Adliyesi'nde görev yapan özel güvenlik personeli, personel tuvaletinde ölü olarak bulundu. Olay, saat 11.30 sularında adliye binasının personel tuvaletinde meydana geldi.

teknik yapı

SİLAHI YANINDA BULUNDU, İNTİHAR İHTİMALİ

Edinilen bilgilere göre, duyulan silah sesi üzerine adliye çalışanları durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ve emniyet ekipleri, özel güvenlik personeli Türker Çetinkaya'nın hayatını kaybettiğini belirledi. Çetinkaya'nın yanında, kendisine zimmetli olduğu öğrenilen silah da bulundu. Olay Yeri İnceleme ve Cinayet Büro Amirliği ekipleri, bölgede detaylı çalışma yürüttü.

MESLEKTAŞLARI YIKILDI, SORUŞTURMA SÜRÜYOR

Yapılan incelemelerin ardından Türker Çetinkaya'nın cansız bedeni, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olayda intihar ihtimali üzerinde duruluyor. Evli ve 10 yaşında bir erkek çocuğu babası olan Çetinkaya'nın, çalışma arkadaşları tarafından güler yüzlü ve seyahat etmeyi seven biri olarak tanındığı öğrenildi. Meslektaşları acı haberle büyük üzüntü yaşarken, şahsın silah taşıma ruhsatının bulunduğu ve sabah saatlerinden itibaren sık sık tuvalete gidip geldiği bilgisine ulaşıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.