SPOR
Yayınlanma : 10 Ağustos 2025 22:20

Ankara Keçiörengücü Başkanı Tahiroğlu: Barış Alper Yılmaz'ın satışından yüzde 20 pay alacağız

Ankara Keçiörengücü Başkanı Tahiroğlu: Barış Alper Yılmaz'ın satışından yüzde 20 pay alacağız
Ankara Keçiörengücü Başkanı Sedat Tahiroğlu, Galatasaray'ın futbolcusu Barış Alper Yılmaz'ın olası satışından yüzde 20 pay alacaklarını açıkladı.

Ankara Keçiörengücü Başkanı Sedat Tahiroğlu, Galatasaray'ın futbolcusu Barış Alper Yılmaz'ın olası transferiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Suudi Arabistan'ın NEOM takımından Galatasaray'a gelen ilgi sonrası transfer söylentileri hız kazanmıştı.

teknik yapı

TRANSFER SÖYLENTİLERİ

Tahiroğlu, Barış Alper Yılmaz'ın bir sonraki satışından yüzde 20 pay hakkına sahip olduklarını vurguladı. Galatasaray'dan henüz kendilerini arayan olmadığını belirten başkan, Barış Alper'in her golünün ve maçının hem Türkiye hem de Ankara Keçiörengücü için çok önemli olduğunu dile getirdi.

PAZARLIK MASASI

Başkan Tahiroğlu, pazarlık masasına oturmak için önce Galatasaray'dan bir teklif gelmesi gerektiğini söyledi. Satışı istediklerini ancak Barış Alper'in ve Galatasaray'ın ne düşündüğünü bilmediklerini ifade eden Tahiroğlu, 'Rakam soruyorlar bana, bunu konuşmanın bir anlamı yok diyorum çünkü olmayan bir şeyin pazarlığı olmaz. Bana Galatasaray'dan bir şey gelmedi. Gelirse konuşuruz, biz de fikrimizi söyleriz' dedi. Galatasaray'ın Barış Alper'i satmayı düşünmediğini bildiğini belirten başkan, milli futbolcunun İngiltere Premier Lig'e çok uygun olduğunu da sözlerine ekledi.