ASAYİŞ
Yayınlanma : 13 Aralık 2025 01:00

Ankara-İstanbul yolunda bir otomobil alev aldı, korku dolu anlar yaşandı

Ankara-İstanbul yolunda bir otomobil alev aldı, korku dolu anlar yaşandı
Bolu'da seyir halindeki bir otomobilin motor kısmında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. Araç kullanılamaz hale gelirken, olayda ölen ya da yaralanan olmadı.

Bolu'da seyir halindeki bir otomobilin motor kısmında çıkan yangın, D-100 kara yolunda trafiği durma noktasına getirdi ve paniğe neden oldu. İtfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle yangın söndürüldü.

sempati mobilya

MOTOR KISMINDA BAŞLADI, KISA SÜREDE YAYILDI

Olay, saat 06.30 sularında D-100 kara yolunun Paşaköy Mahallesi mevkisinde meydana geldi. İstanbul yönüne ilerleyen ve plakası ile sürücüsü henüz belirlenemeyen Fiat Tofaş marka otomobilin motor bölümünde bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Alevlerin kısa sürede büyümesi üzerine sürücü, aracı emniyet şeridine çekerek durdurdu.

OTOMOBİL KÜLE DÖNDÜ, YOL TRAFİĞE KAPANDI

Yangın ihbarı üzerine olay yerine Bolu Belediyesi itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekipler, alevlere kısa sürede müdahale ederek yangını kontrol altına aldı. Ancak otomobil kullanılamaz hale gelerek tamamen küle döndü. Yangın nedeniyle bir süre aksayan trafik, ekiplerin çalışmalarının ardından normale döndü. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.