ASAYİŞ
Yayınlanma : 07 Şubat 2026 22:12
Ankara'da polis memuru Keskin'in ölümüyle ilgili 2 kişi tutuklandı

Ankara'da bir araç muayene istasyonunda polis memuru Melih Okan Keskin'in ölümüyle sonuçlanan kavgada 2 kişi tutuklandı ve olayın araştırılması için müfettiş görevlendirildi.
Ankara'da bir araç muayene istasyonunda, polis memuru Melih Okan Keskin'in hayatını kaybettiği kavga olayında 2 kişi tutuklandı.
KAVGADA KAYBEDİLEN HAYAT
2 Şubat'ta gerçekleşen olayda, muayene istasyonunda yaşanan bir tartışma, kavgaya dönüştü. Yaralanan polis memuru Melih Okan Keskin, hastaneye kaldırıldı ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
TUTUKLAMALAR VE AÇIKLAMALAR
Olayla ilgili olarak gözaltına alınan M.Y. ve S.A., mahkemeye sevk edilerek tutuklandı. Emniyet Genel Müdürlüğü, yaşanan bu üzücü olay sonrası, meslektaşlarına Allah'tan rahmet dileyerek yakınlarına başsağlığı mesajı iletti. Ayrıca, olayın tüm yönleriyle araştırılması için bir polis başmüfettişi görevlendirildi.
- 00:52Ferdi Zeyrek’in ölümüne ilişkin dava, ek bilirkişi raporu bekleniyor
- 00:42Bayram çikolatası lüks oldu: Emekli ikramiyesi sadece 3 kilo ediyor!
- 00:30Savaş gemilerine yerleştirilen V-BAT, elektronik savaş ortamında dahi görevini sürdürüyor
- 00:20Kurbanlık fiyatları cep yakıyor: Kırsal umut oluyor
- 00:10Acıpayam’ın kanatsız melekleri, beyaz cenneti keşfe çıktı





