ASAYİŞ
Yayınlanma : 11 Şubat 2026 02:13

Ankara'da esnafa silahlı saldırı: 2 kişi yaralandı

Ankara'da esnafa silahlı saldırı: 2 kişi yaralandı
Ankara'da esnaf bir kişi ve oğlu, silahlı saldırıya uğrayarak yaralandı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı ve saldırganlar gözaltına alındı.
Ankara'da esnafa silahlı saldırı: 2 kişi yaralandı

Ankara'nın Altındağ ilçesinde, Ulus semtindeki Çantacılar Sokak'ta meydana gelen silahlı kavgada bir esnaf ve oğlu yaralandı.

teknik yapı

KAVGA SİLAHLI SALDIRIYA DÖNÜŞTÜ

Olay, el arabasıyla sokakta yürüyen 15 yaşındaki M.T. ile otopark çalışanları arasında çıkan tartışma sonrası gerçekleşti. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü ve M.T.'nin babası Ö.T., oğlunun saldırıya uğradığını görünce otopark görevlilerine saldırdı. Kavga büyüyerek silahlı bir saldırıya dönüştü ve M.T. ile Ö.T. bacaklarından vuruldu.

YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI

Olayın ardından bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralanan M.T. ve Ö.T., sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Şu anda olayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi. Olayın ardından konuşan Ankara Umum Ayakkabıcılar ve Çantacılar Esnaf Odası Başkanı Hüseyin Uzun, yaşananların esnafa mal olmaması gerektiğini belirtti ve saldırganların gerekli cezayı almasını talep etti.