ÇEVRE
Yayınlanma : 15 Ocak 2026 05:45

Altındağ’da temizlik seferberliği hayata geçirildi

Altındağ’da temizlik seferberliği hayata geçirildi
Altındağ Belediyesi, temizlik seferberliği başlatarak ilçede çevre bilincini artırmayı amaçlıyor. Başkan Tiryaki, vatandaşlarla birlikte temizlik yaptı.
Altındağ’da temizlik seferberliği hayata geçirildi

Altındağ Belediyesi, ilçede yaşam kalitesini artırmak ve çevreyi temiz tutmak için kapsamlı bir temizlik seferberliği başlattı.

teknik yapı

BAŞKAN TİRYAKİ ÖRNEK OLDU

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, bu seferberliğin başlangıcında vatandaşlarla birlikte yer aldı. Hüseyin Gazi Kültür Merkezi'nden hareket eden Tiryaki ve katılımcılar, belirlenen rota boyunca çöpleri topladı. Başkan Tiryaki, 'Daha Temiz Bir Çevre ve Daha Temiz Bir Altındağ' sloganıyla, Altındağ'ı Ankara'nın en temiz ilçesi yapmak için çalışmaların devam edeceğini vurguladı.

ÇEVRE SORUMLULUĞU VURGUSU

Başkan Tiryaki, ilçede yaşayan herkesin çevreye karşı bir sorumluluğu olduğunu ve bunun için birlikte hareket etmeleri gerektiğini ifade etti. Yaklaşık bir saat süren temizlik çalışmasında, hem Başkan Tiryaki hem de vatandaşlar, bu anlamlı projeyle çevre bilinci oluşturma adına örnek olmayı hedefledi.