Almanya'nın Essen kentindeki BIB Meslek Okulu'nda korkunç bir olay yaşandı. Bir öğretmen, bıçaklı saldırıya uğradı ve yaralandı. Polis, şüpheliyi gözaltına aldı.
GENİŞ ÇAPLI GÜVENLİK ÖNLEMİ
Saldırı sonrası Essen'de geniş çaplı bir operasyon başlatıldı. Çok sayıda güvenlik görevlisi, BIB Meslek Okulu çevresinde görev aldı. Polis, olayla ilgili ayrıntılı bilgi vermezken, şüphelinin yakalanması sırasında ateşli silah kullanıldığını ve saldırganın da yaralandığını açıkladı.
ÖĞRETMEN AMELİYAT OLDU
Alman Bild gazetesine göre, yaralanan öğretmen bir kadın ve karnından bıçaklandı. Öğretmen, acil olarak ameliyata alındı. BIB Meslek Okulu, beslenme, ev ekonomisi, sosyal hizmetler ve sağlık alanlarında eğitim veren bir kurum. Yetkililer, saldırganın kimliği, mağdurun kişisel bilgileri veya saldırının nedeni hakkında henüz açıklama yapmadı.







