Aliağa'da aşure hayrı: Birlik ve beraberlik vurgusu

MHP Aliağa İlçe Başkanlığı'nın geleneksel aşure hayrı, Aliağa'da büyük katılımla gerçekleşti; birlik ve beraberlik vurgusu yapıldı.Aliağa'da aşure hayrı: Birlik ve beraberlik vurgusu
Muharrem ayı dolayısıyla MHP Aliağa İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen geleneksel aşure hayrı, Demokrasi Meydanı'nda gerçekleştirildi. Yoğun katılımın olduğu etkinlikte, Aliağa halkı birlik ve beraberlik duygularını paylaştı. İlçe protokolü ve çok sayıda vatandaşın katıldığı etkinlikte, paylaşmanın ve dayanışmanın önemi vurgulandı.

Aliağa'da Aşure Keyfi
İlçe Müftüsü Ramazan Coşkun'un duasının ardından yaklaşık 2 bin kişilik aşure dağıtıldı. Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar ve MHP Aliağa İlçe Başkanı Nuray Aydemir, vatandaşlara bizzat aşure ikram etti. Etkinlik, Aliağa'nın farklı kesimlerinden insanları bir araya getirerek, sosyal dayanışmanın güzel bir örneğini sergiledi.

Birlik ve Beraberliğin Simgesi
MHP Aliağa İlçe Başkanı Nuray Aydemir, yaptığı açıklamada, 'Paylaşmanın, bereketin ve birliğin simgesi olan aşuremizi hemşehrilerimizle paylaşmaktan mutluluk duyduk. Her yıl olduğu gibi bu yıl da aşure hayrımızı büyük bir coşkuyla gerçekleştirdik. Allah hayrımızı kabul etsin. Katılım sağlayan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz.' dedi. Etkinliğe, çeşitli siyasi partilerin temsilcileri, sivil toplum kuruluşları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Bu buluşma, Aliağa'da farklı siyasi görüşlere sahip insanların bir arada olmasının mümkün olduğunu gösterdi.
- 11:26Samsun sahillerinde boğulma vakalarına karşı kritik uyarılar!
- 11:19JPMorgan, Türk lirasından yüzde 55 kâr elde ederek pozisyonunu kapattı
- 11:11Sahil Güvenlikten tekneye alkol baskını: Belgeler eksik çıktı, içkilere el konuldu
- 11:04Mersin'de tekstil iş yerindeki yangın, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle söndürüldü
- 10:57İzmir'de elektrikli araçlara büyük müjde: Otoparklarda yarı fiyatına park!




