Ali Ertaş, İzmir'den Kırşehirlilerin yardımıyla taşındı

Neşet Ertaş'ın kardeşi Ali Ertaş, İzmir'deki evinin kentsel dönüşüm nedeniyle yıkılması üzerine Kırşehirli hemşehrilerinin desteğiyle Konak ilçesinde yeni bir eve taşındı. Ertaş, yardımseverlikten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Merhum sanatçı Neşet Ertaş'ın kardeşi Ali Ertaş, İzmir'in Konak ilçesi Poligon Mahallesi'ndeki evinden kentsel dönüşüm nedeniyle ayrılmak zorunda kaldı. Yaklaşık 9 yıldır yaşadığı apartmanın yıkılmasına karar verilmesi üzerine, maddi imkansızlıklar yaşayan 66 yaşındaki Ertaş, yeni bir ev aramaya başlamıştı.

Kırşehirlilerin Desteği
Ertaş'ın durumunu öğrenen Kırşehirli hemşehrileri, hemen harekete geçerek kendisi için Konak ilçesi Altıntaş Mahallesi'nde kiralık bir ev buldu ve tüm masraflarını karşıladı. Ali Ertaş, yeni evine taşınmanın mutluluğunu yaşarken, memleketi Kırşehir'den birçok kişinin yardım teklifinde bulunduğunu belirtti. 'Geniş bir ev bulamadık. Kırşehirliler geldi, 'Sana bir ev tutalım' dediler. Sağ olsunlar. Yine de geniş bir ev arıyorlar. Bulduğumuz an oraya geçiş yapacağız. O zamana kadar idare ediyoruz.' dedi.
Neşet Ertaş Anıları
Ağabeyinin anılarını paylaşan Ali Ertaş, 'Bozkırın Tezenesi' olarak bilinen Neşet Ertaş ile yıllardır birlikte yaşadıklarını ve her zaman birbirlerine destek olduklarını söyledi. 'Bir konser olurdu, ağabeyim 'Kardeşim şu sazı hazırla, gidelim' derdi. Her yere birlikte giderdik, evde de dışarıda da beraberdik. Birbirimize yardımcı olurduk. O beni yormak istemezdi. Ben onu yormak istemezdim. Rahat rahat giderdik. Yıllarca rahmetli olana kadar beraber yaşadık. Kendini sevdiren, saydıran ve sayılan bir kişiydi. Müzikleri halen çalınıyor, söyleniyor.' şeklinde konuştu.
- 11:33Reha Muhtar, Bodrum'da hastaneye kaldırıldı: Sağlık durumu ciddiyetini koruyor
- 11:26Samsun sahillerinde boğulma vakalarına karşı kritik uyarılar!
- 11:19JPMorgan, Türk lirasından yüzde 55 kâr elde ederek pozisyonunu kapattı
- 11:11Sahil Güvenlikten tekneye alkol baskını: Belgeler eksik çıktı, içkilere el konuldu
- 11:04Mersin'de tekstil iş yerindeki yangın, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle söndürüldü




