• satrroıad dörüm
ASAYİŞ
Yayınlanma : 23 Temmuz 2026 10:28

Alevlerden kurtulan yavru kediye İHA ekibinden şefkat eli uzandı

Alevlerden kurtulan yavru kediye İHA ekibinden şefkat eli uzandı
Fethiye'deki orman yangınında mahsur kalan yavru kedi, İHA muhabirleri tarafından kurtarıldı. Ekip, kediyi su verip veterinere teslim edecek.
Alevlerden kurtulan yavru kediye İHA ekibinden şefkat eli uzandı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde meydana gelen orman yangınında, alevlerden kaçmaya çalışan bir yavru kedi kayaların arasında mahsur kaldı. İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabirleri, bu sevimli canlıyı kurtarmak için seferber oldu.

Alevlerden kurtulan yavru kediye İHA ekibinden şefkat eli uzandı 1

YAVRU KEDİYİ KURTARDILAR

Fethiye'de dün akşam saatlerinde başlayan yangın, rüzgarın etkisiyle hızla yayılarak büyük bir alana yayıldı. Yangın söndürme ekipleri, hem havadan hem de karadan yoğun müdahalede bulunarak alevleri kontrol altına almayı başardı. Ancak yangın, çevredeki bazı evlere zarar verirken, birçok hayvan da bu felaketten etkilendi.

Alevlerden kurtulan yavru kediye İHA ekibinden şefkat eli uzandı 2

ŞEFKAT DOLU GESTURE

Yangından etkilenen bir evin bahçesinde haber çalışması yapan İHA muhabirleri, kayalıkların arasından gelen kedi sesini duydu. Sesin geldiği yere yönelen muhabirler, kayaların arasında mahsur kalmış yavru kediyi buldu. Yaklaşık 10-15 günlük olduğu tahmin edilen bu yavru kedi, İHA ekibi tarafından hemen su ile beslenerek veterinerin yardımına ulaştırılacak durumda kurtarıldı.

Alevlerden kurtulan yavru kediye İHA ekibinden şefkat eli uzandı 3Alevlerden kurtulan yavru kediye İHA ekibinden şefkat eli uzandı 4