Alaşehir'de okul güvenliği gece-gündüz sürüyor

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde, çarşı ve mahalle bekçileri, öğrencilerin güvenliğini sağlamak amacıyla gece saatlerinde de okulların çevresinde denetimler yapıyor. Herhangi bir olumsuzluk yaşanmadığı bildiriliyor.Alaşehir'de okul güvenliği gece-gündüz sürüyor
Manisa'nın Alaşehir ilçesinde öğrenci güvenliği için geniş çaplı önlemler alınıyor. Alaşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı çarşı ve mahalle bekçileri, gece saatlerinde de okulların çevresinde denetimlerini sürdürüyor.

GECE DENEtiMLERi
Şehir merkezindeki 17 okul ve çevresi, 22.00-06.00 saatleri arasında bekçiler tarafından kontrol ediliyor. Denetimlerde şüpheli görülen kişiler inceleniyor ve ilgisiz kişiler okul çevresinden uzaklaştırılıyor. Yetkililer, yapılan kontrollerde herhangi bir olumsuzlukla karşılaşılmadığını bildiriyor.

ÖĞRENCİLERİN GÜVENLİĞİ ÖN PLANDA
Emniyet güçlerinden yapılan açıklamada, gündüz alınan güvenlik önlemlerinin gece de devam ettiği vurgulanarak, öğrencilerin eğitim öğretim hayatlarına huzurlu bir şekilde devam etmeleri için denetimlerin aralıksız süreceği belirtildi. Bekçilerin nöbetçi eczaneler çevresinde de kontrol gerçekleştirdiği ve vatandaşların huzur ve güvenliği için görevlerini sürdürdüğü de kaydedildi.
- 12:15Bursa'da alkollü sürücü bariyerlere çarptı, yaralı hastaneye kaldırıldı
- 12:09Kayserispor'un TFF 1. Lig'deki zorlu yolculuğu başlıyor: Rakipler ve deplasmanlar netleşti!
- 12:02Çin füzesi, ABD uçağını düşürdü iddiası gündemde
- 11:54Fırat Nehri bayramda doldu taştı: Ziyaretçiler akın etti, trafik kilitlendi
- 11:47Adıyaman hastanesinde bıçaklı saldırı: 1 kişi tutuklandı





