ASAYİŞ
Yayınlanma : 06 Ocak 2026 19:45

Alaplı'da uyuşturucu operasyonu: 1 kişi tutuklandı, aranan şahıs için çalışmalar sürüyor

Alaplı'da uyuşturucu operasyonu: 1 kişi tutuklandı, aranan şahıs için çalışmalar sürüyor
Alaplı'da jandarma operasyonunda araçta bonzai ve metamfetamin ele geçirildi; 1 kişi tutuklandı, kaçan şüpheli aranıyor.

Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde jandarma ekiplerinin uyuşturucu tacirlerine yönelik yürüttüğü çalışmalar kapsamında, durdurulan bir araçta uyuşturucu maddelerle yakalanan bir kişi tutuklandı.

teknik yapı

ARAÇTA UYUŞTURUCU MADDELER BULUNDU

Alaplı İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, ilçe girişindeki kontrol noktasında Sakarya'dan geldiği belirlenen şüpheli bir otomobili durdurdu. Yapılan arama sonucunda araç içerisinde poşetlere sarılı halde 17 gram bonzai ve 20 gram metamfetamin ele geçirildi. Ele geçirilen uyuşturucu maddeler muhafaza altına alındı.

ADLİ SÜREÇ VE ARANAN ŞAHIS

Olayla ilgili olarak araçta bulunan iki şüpheli, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Ancak, B.U. isimli şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Öte yandan, olay yerinden hızla uzaklaşan ve aranan bir kişinin yakalanmasına yönelik çalışmaların ise devam ettiği öğrenildi. Soruşturma çok yönlü olarak sürdürülüyor.