Alanya'da tekne turunda ölüm: Eğlence devam etti

Alanya'da bir tekne turunda fenalaşarak hayatını kaybeden Peter Colville'in ardından, teknedeki eğlencenin devam etmesi ve personelin yetersizliği tepkilere neden oldu.
Alanya'da düzenlenen bir tekne turunda yaşanan trajik olayda, 200 sterlin ödeyerek geziye katılan bir turist hayatını kaybetti.
TEKNE TURUNDA ÖLÜM
"Kral" adlı teknede aile, eğlence ve müzik vaatleriyle tura çıkan Peter Colville, Alanya'nın Kleopatra Plajı'nda denize girdikten sonra baygın bulundu. Tekneye çıkarılan Colville'e, teknedeki turistlerden biri kalp masajı yaptı ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Sahil Güvenlik ekiplerinin müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılan Colville'in hayatını kaybettiği anlaşıldı.
EĞLENCE DURMADI
Hayatını kaybeden turistin kızı Nakita Colville, babasının ölümünün ardından teknedeki eğlencenin devam ettiğini iddia etti. The Sun'a konuşan Colville, babasının cesedinin üzerine bir havlu örtülerek eğlenceye devam edildiğini ve kendilerinin karaya çıkarıldığını belirtti. Colville, "İnsan hayatı bu kadar mı ucuz? Benim babam çok değerliydi. Ama ölümüne hiç aldırmayıp eğlenmeye devam ettiler. Personelin de kalp masajı konusunda eğitimi ve ekipmanı yoktu" diyerek duruma tepki gösterdi. Haberde ayrıca, teknede defibrilatör adlı kalp şok cihazının bulunması gerektiği vurgulandı.
- 05:12Villena Hazinesi'nin sırrı çözüldü: 2800 yıllık hazine 'uzaydan' geldi!
- 05:03Jakarta'dan Nusantara'ya: Endonezya'nın devasa başkent taşıma projesi
- 04:52Trump'ın Pekin Ziyaretinde Şaşırtan Detay: Sıradan Garsonlar Değil miydi?
- 04:43Kenya'daki milyar dolarlık veri merkezi projesi enerji krizine yol açabilir mi?
- 04:33Barış Manço'nun oğlu Doğukan, babasının evini geri almak için yıllardır süren mücadelesini anlattı: 'Haksızlığa uğradık





