ÇEVRE
Yayınlanma : 25 Şubat 2026 08:14

Alanya'da şubat ayında deniz keyfi yaşandı

Alanya'da şubat ayında deniz keyfi yaşandı
Alanya'da şubat ayının ortasında güneşli havayı fırsat bilen yerli ve yabancı vatandaşlar, Kleopatra Plajı'nda deniz keyfi yaşadı.
Alanya'da şubat ayında deniz keyfi yaşandı

Antalya'nın Alanya ilçesinde, ünlü Kleopatra Plajı'nda şubat ayında yazdan kalma görüntüler ortaya çıktı. Yerli ve yabancı vatandaşlar, güneşli havayı değerlendirmek için denizin ve güneşin tadını çıkarmaya geldi.

teknik yapı

DENİZ SUYU SICAKLIĞI 16 DERECE

Hava sıcaklığının 15 derece, deniz suyu sıcaklığının ise 16 derece ölçüldüğü Alanya'da, bazı vatandaşlar serin havaya aldırış etmeyerek aileleriyle birlikte Akdeniz'in mavi sularına girdi. Diğerleri ise sahilde güneşlenmeyi tercih etti. Sahildeki hareketlilik ise gözlerden kaçmadı; bazı vatandaşlar olta atarak balık tutmaya çalıştı, bazıları da lüks tekneleriyle denize açılarak güzel havanın tadını çıkardı.

KLEOPATRA PLAJI'NDA YOĞUNLUK

Şubat ayında deniz sezonunu aratmayan görüntüler sergileyen Kleopatra Plajı, Antalya'nın turizm kenti olma özelliğini bir kez daha ortaya koydu. Güneşli havanın tadını çıkarmak ve Akdeniz'in berrak sularında balık avlamak için plaja gelen Hamza Yılmaz, "Dünyaca ünlü Kleopatra Plajı’na geldik. Oltamızı attık, nasibimizi bekliyoruz. Hava çok güzel, istediğimiz zaman denize giriyoruz. Emekliliğin tadını çıkarmaya çalışıyoruz" şeklinde konuştu.