Akyazı'da kan donduran anlar: Minibüste dehşet, iki kişi yaralandı!

Sakarya Akyazı'da çıkan silahlı kavgada iki kişi yaralandı. Saldırganın açtığı ateş sonucu yaralanan şahıslar, ambulans beklemeyip kendi minibüsleriyle hastaneye gitti. Jandarma kaçan şüpheliyi arıyor.Akyazı'da kan donduran anlar: Minibüste dehşet, iki kişi yaralandı!
Sakarya'nın Akyazı ilçesi, Karaçalılık Mahallesi'nde yaşanan olay, mahalle sakinlerini tedirgin etti. Henüz belirlenemeyen bir sebepten ötürü çıkan tartışma, kısa sürede silahlı çatışmaya dönüştü.

MİNİBÜS İÇİNDE YAŞANAN DEHŞET
G.D. isimli şahıs ile 54 H 4091 plakalı minibüsün içinde bulunan S.D. ve O.D. arasında başlayan sözlü atışma, tansiyonun yükselmesiyle birlikte korkunç bir boyuta ulaştı. G.D., yanında getirdiği tabancayla minibüsün içindeki S.D. ve O.D.'ye kurşun yağdırdı.

AMBULANS BEKLEMEDEN HASTANEYE KOŞTULAR
Silahlı saldırı sonucu S.D. ve O.D. yaralanırken, olay yerine derhal jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri intikal etti. Ancak yaralılar, sağlık ekiplerinin gelmesini beklemek yerine, içinde bulundukları minibüsle kendi imkanlarıyla Akyazı Devlet Hastanesi'ne ulaştı. Acil serviste tedavi altına alınan yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenilirken, jandarma ekipleri kaçan şüpheliyi yakalamak için geniş çaplı bir operasyon başlattı.
- 23:32Bolu'da yürek burkan yangın: Ev alevler içinde kaldı, minik kedi kurtarılamadı
- 23:28İran ordusu güneyde füzeleri ateşledi: Savaş ihtimali artıyor
- 23:16Kanye West İstanbul'a indi: 120 bin kişilik dev konser için geri sayım başladı!
- 22:59Hatay'da motosiklet kazası: 1 ölü, 1 ağır yaralı
- 22:55Nakuru'daki yatılı okulda yürek burkan yangın: 16 öğrenci hayatını kaybetti, 808 öğrenci tahliye edildi





