Aksu belediyesi'nde chp'den istifa dalgası: 7 meclis üyesi daha ayrıldı

Antalya Aksu'da CHP'de istifa dalgası büyüyor. Belediye Başkanı İsa Yıldırım'ın ardından 7 meclis üyesi daha partisinden ayrıldı.
Antalya'nın Aksu ilçesinde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) içinde yaşanan istifa süreci giderek büyüyor. Daha önce Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım'ın partisinden ayrılmasının ardından, şimdi de 7 CHP'li belediye meclis üyesi daha partiden istifa ettiğini açıkladı.
CHP'DE İSTİFA DEPREMİ
CHP Aksu İlçe Başkanlığı'ndaki istifalar, özellikle ilçe kongresinin tamamlanmasının ardından hız kazandı. İstifa kararı alan belediye meclis üyeleri, bu kararlarını kamuoyu ile paylaşarak, CHP ile tüm bağlarını resmen kestiklerini duyurdular. İstifa eden belediye meclis üyelerinin isimleri Mehmet Alptekin, Mehmet Altay, Mustafa Ceylan, Harun Hor, Yaşar Karakartal, Hüseyin Yılmaz ve Mehmet Coşkun olarak açıklandı.
SİYASİ DENGE YENİDEN ŞEKİLLENECEK
Bu toplu istifalarla birlikte, CHP Aksu'da siyasi dengelerin önemli ölçüde değişmesi ve yeniden şekillenmesi öngörülüyor. Bu gelişmelerin ilçe siyasetine etkileri merakla bekleniyor.
- 12:39Aslanapa'da bayram öncesi şehit aileleri ve gazilere anlamlı ziyaretler
- 12:29CHP'li Nalbantoğlu'ndan Kılıçdaroğlu'na destek mesajı
- 12:20Sahte MHRS sitesi tuzağı: Genç kadın 20 bin TL'den oldu, şok yaşadı!
- 12:09Kütahya'da Kurban Bayramı için güvenlik tedbirleri alındı
- 11:59Uber, Avrupa'da dev bir hamleyle Yemeksepeti'nin ana şirketini hedef alıyor: Tekelleşme endişeleri artıyor





