Aksaray'da JASAT operasyonuyla aranan iki kişi yakalandı

Aksaray'da JASAT ekipleri, haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan iki kişiyi düzenledikleri operasyonla yakaladı.
Aksaray'da, haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan iki şahıs, Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ekiplerinin düzenlediği başarılı bir operasyonla yakalandı.
OPERASYON DETAYLARI
Edinilen bilgilere göre, İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı JASAT ekipleri, savcılık koordinesinde aranan şahısların yakalanmasına yönelik il merkezinde iki ayrı ikamete baskın düzenledi. Operasyonlar sonucunda, 'kasten öldürme' suçundan 29 yıl 20 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan S.K. (41) ve 'kasten yaralama' suçundan 22 yıl 9 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan E.G. (40) yakalandı.
ADLİ SÜREÇ BAŞLATILDI
Yakalanan şahıslar, jandarmadaki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildi ve tutuklanarak cezaevine gönderildi. JASAT ekiplerinin bu başarılı operasyonu, bölgedeki asayişin sağlanması açısından önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.
- 10:49Başkan Tugay, Kiraz'da yol ve asfalt müjdesi verdi
- 10:42Brad Pitt, penis kremi firmasıyla davalık oldu: İsim krizi büyüyor
- 10:35Ilıca'da 77 yıllık bayramlaşma geleneği coşkuyla sürdü
- 10:28Karadeniz'in sesi Kazım Koyuncu'nun hayatı beyaz perdede canlanıyor: Cem Yiğit Üzümoğlu başrolde
- 10:21Karakaya Barajı'ndaki su tahliyesi, vatandaşlar için göz alıcı bir manzara sundu






