Akhisar'ın 27 yıllık altyapı hasreti nihayet sona eriyor

Akhisar'da 27 yıllık altyapı hasreti sona eriyor. MASKİ, 32 milyon TL'lik yatırımla yağmur suyu hattı ve ızgara imalatı çalışmaları gerçekleştiriyor.Akhisar'ın 27 yıllık altyapı hasreti nihayet sona eriyor
Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü tarafından Akhisar'da gerçekleştirilen 32 milyon 250 bin TL yatırım tutarındaki yağmur suyu hattı ve ızgara imalatı çalışmaları hızla devam ediyor.

ÇALIŞMALAR HIZLA SÜRÜYOR
Projenin yerinde incelemelerini yapan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Besim Dutlulu, "1999 yılında planlanan projeyi tamamlamak bize nasip oldu" diyerek, uzun zamandır beklenen bu önemli altyapı yatırımının hayata geçirildiğini vurguladı. Efendi, Atatürk ve Hürriyet mahallelerinde yürütülen çalışmalar kapsamında toplam 2 bin 600 metre yağmur suyu hattı ve 180 adet yağmur suyu ızgarası inşa ediliyor.

BÜYÜK BİR EKSİKLİK GİDERİLİYOR
Başkan Dutlulu, 1999 yılından bu yana bu bölgeye kapsamlı bir yatırım yapılmadığını belirterek, "Amacımız, yağmura ve sele karşı daha dirençli bir Manisa oluşturmak. Bunun için 17 ilçemizde çalışmalarımızı sürdürüyoruz" şeklinde konuştu. Akhisar Belediye Başkanı Ekrem Kayserili de, MASKİ'nin altyapı çalışmalarının ardından üstyapı çalışmalarına başlayacaklarını ifade ederek, "Uzun yıllardır herhangi bir yatırım yapılmamıştı. Bu eksikliğin giderilmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

VATANDAŞLARDAN TEŞEKKÜR
Efendi Mahallesi Muhtarı Özgür Akcan, mahalledeki eski altyapının yetersiz kaldığını belirterek, başkanların destekleriyle bu çalışmaların başlamasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Uzun yıllardır beklenen bu yatırımın tamamlanmasıyla birlikte Akhisar’ın yoğun kullanılan bölgelerinde yağmur sularının daha hızlı ve güvenli şekilde tahliye edilmesi sağlanacak, bu da hem trafik akışını kolaylaştıracak hem de olası mağduriyetleri önleyecektir. Başkan Dutlulu, incelemelerin ardından bölgedeki esnafı ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti.
- 13:30Erzurum'da göz kamaştıran performans: Van bölge karması zirveye yürüyor
- 13:20Seferihisar'da başkan yardımcısının odasında ruhsatsız silah bulundu
- 13:11JPMorgan'dan dikkat çeken Türkiye analizi: Seçim tarihi sürprizi mi?
- 13:00Konut üretiminde 9 yılın rekoru: Yapı ruhsatları patladı
- 12:51Güney Marmara'ya dev yatırım: 6 milyar TL'lik projeler hayata geçiyor






