Akhisar'da trajik kafa kafaya çarpışma: 70 yaşındaki Mustafa hayatını kaybetti, genç sürücü ağır yaralı

Akhisar'da kamyon ile otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kazada 70 yaşındaki Mustafa Kocaman hayatını kaybetti, 23 yaşındaki sürücü Alpay G. ise ağır yaralandı.
Manisa'nın Akhisar ilçesinde akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazası, bir ailenin yüreğine ateş düşürdü. Seğirdim Mahallesi'nde kamyon ile otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu 70 yaşındaki bir vatandaş hayatını kaybederken, 23 yaşındaki genç sürücü ise ağır şekilde yaralandı.

KAZA ANININ ACİ DETAYLARI
Olay, saat 17.30 sıralarında Ali İhsan K. (61) idaresindeki 45 APB 963 plakalı kamyon ile Alpay G. (23) yönetimindeki 45 ZD 0689 plakalı otomobilin karşılıklı istikametten gelirken kafa kafaya çarpışmasıyla gerçekleşti. İki aracın şiddetli darbe anında çıkardığı ses, mahalle sakinlerini olay yerine koşturdu.

ACİL MÜDAHALE VE KAYIP
Kazada 45 ZD 0689 plakalı otomobilde yolcu olarak bulunan Mustafa Kocaman (70), yapılan tüm müdahalelere rağmen olay yerinde hayatını kaybetti. Otomobil sürücüsü Alpay G. ise ağır yaralı halde bulundu ve derhal ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
ADLİ SÜREÇ BAŞLADI
Olayla ilgili olarak kolluk kuvvetleri tarafından derhal inceleme başlatıldı. Kazanın nasıl meydana geldiği, sürücülerin kusur durumları ve diğer teknik detayların araştırılması için çalışmalar titizlikle sürdürülüyor.
- 10:09Bursa'da Togg T10F taksi dönemi başladı
- 09:58Sarıgöl meydanı spor ve müzikle şenlendi, halkın ilgisi büyüktü
- 09:48Hipertansiyona karşı erken teşhis ve sağlıklı yaşam uyarısı
- 09:38Siirt'te acı tesadüf: Ambulansla otomobil çarpıştı, 4 yaralı!
- 09:28Survivor'da büyük şok: Barış Murat Yağcı'nın parmağı kırıldı, yarışmadan diskalifiye edildi




