Akçadağ'da enerji devrimi: 118 milyon TL'lik yatırımla hayat değişiyor!

Akçadağ Belediye Başkanı Hasan Ulutaş, ilçede 118 milyon TL'nin üzerinde elektrik altyapı yatırımı yapıldığını açıkladı. Bahri Mahallesi'ne 21 milyon TL ile 395 direk, 6 trafo ve 15 bin metre kablo kurulacak.
Malatya'nın Akçadağ ilçesinde enerji altyapısını güçlendirmek için dev yatırımlar aralıksız devam ediyor. Akçadağ Belediye Başkanı Hasan Ulutaş, bu yıl içinde ilçe genelinde 118 milyon TL'nin üzerinde elektrik altyapı yatırımı gerçekleştirildiğini açıkladı.

BAHRI MAHALLESİ'NE 21 MİLYON TL'LİK DEV YATIRIM
Bahri Mahallesi'ni ziyaret eden Başkan Ulutaş, Fırat EDAŞ yetkilileri ve mahalle muhtarından devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Fırat EDAŞ'ın bu mahalleye 21 milyon TL'nin üzerinde yatırımla 395 yeni elektrik direği, 6 trafo ve 15 bin metre iletken kablo kurulumu yapacağı belirtildi.

MAHALLE MAHALLE TAMAMLANAN ÇALIŞMALAR
Başkan Ulutaş, Aksaray, Aydınlar, Şeyhler, Aliçeri, Aşağı Örükçü ve Yukarı Örükçü mahallelerinde çalışmaların tamamlandığını, Bahri ve Sarıhacı mahallelerinde çalışmaların sürdüğünü, Darıca Mahallesi için ise planlamaların devam ettiğini ifade etti. İlçenin farklı bölgelerinde de altyapı yenileme çalışmalarının aralıksız sürdüğü vurgulandı.
VATANDAŞLARIN YAŞAM KALİTESİ İÇİN YOĞUN ÇABA
Akçadağ'da vatandaşların yaşam standartlarını yükseltmek için büyük çaba gösterdiklerini belirten Başkan Ulutaş, yatırımların hayata geçirilmesinde emeği geçen tüm kurum ve çalışanlara teşekkürlerini iletti.
- 05:29Tekstil devi ailesini yasa boğan genç ölüm
- 05:19Burak Yılmaz'dan ayrılık sonrası Gaziantep FK'dan veda mesajı
- 05:09Zeytinburnu'ndaki Balıklı Rum Hastanesi, Yadigar projesi ile restore edildi
- 04:59Mehmet Şimşek New York'ta küresel devlerle buluşuyor: Yatırım turunda kritik temaslar
- 04:50Çin'de dev pantolon şeklinde gökdelen inşa edildi




